deriss New member Jul 21, 2025 #1 В мене була преміум підписка щомісячного платежу на даний момент я її не бачу Як можна вирішити цю проблему?
В мене була преміум підписка щомісячного платежу на даний момент я її не бачу Як можна вирішити цю проблему?
admin Administrator Staff member Jul 23, 2025 #2 deriss said: В мене була преміум підписка щомісячного платежу на даний момент я її не бачу Як можна вирішити цю проблему? Click to expand... Привіт, Бачу, що ваша підписка активна. Чи все у вас в порядку? Якщо ні, перейдіть в додаток «Керування підпискою» і натисніть «Перевірити стан». Це має допомогти у 99% випадків. Якщо це не допомогло, надішліть мені свій App ID, і я прив'яжу його вручну. ----------- Hello, I see now that your subscription is active. Is everything all right now? If not, please go to the app, Manage Subscription and click Check Status there. This should help 99% of the time. If it doesn't help, please send me your App ID and I will link it manually.
deriss said: В мене була преміум підписка щомісячного платежу на даний момент я її не бачу Як можна вирішити цю проблему? Click to expand... Привіт, Бачу, що ваша підписка активна. Чи все у вас в порядку? Якщо ні, перейдіть в додаток «Керування підпискою» і натисніть «Перевірити стан». Це має допомогти у 99% випадків. Якщо це не допомогло, надішліть мені свій App ID, і я прив'яжу його вручну. ----------- Hello, I see now that your subscription is active. Is everything all right now? If not, please go to the app, Manage Subscription and click Check Status there. This should help 99% of the time. If it doesn't help, please send me your App ID and I will link it manually.