• Our new service is now live: Lowcost VPN — around €1.20/month + your local tax.

Learn more >>>

Otazka na funkcnost/chybu

Kamil Vaclav

New member
Zdravim,
rad by som sa opytal, ako ma fungovat volba v nastaveniach:
Nastavenia - Expertne nastavenia - Nepytat sa na nove cisla.
Rozumiem tomu tak, ze ak vola cislo, ktore nemam v kontaktoch a ktore prelezie filtrami (nebude blokovane, mobil bude zvonit), tak CallFilter ho nebude evidovat.
Mam to zaskrtnute (aktivne).
Ked mi vola nove (nezname) cislo a ja ho nedvihnem, toto cislo zostane v beznych neprijatych hovoroch (aplikacie Hovory) ale zostane zaroven aj v casti Hovory aplikacie CallFilter, kde je k cislu volba "vyzaduje sa akcia" s roznymi moznostami.
Je to ziaduce chovanie? Nemala by ho aplikacia CallFilter ignorovat?

Dakujem pekne, s pozdravom Kamil Vaclav.

P.S. CallFilter je fantasticky <3

Zdravim,
rad by som sa opytal, ako ma fungovat volba v nastaveniach:
Nastavenia - Expertne nastavenia - Nepytat sa na nove cisla.
Rozumiem tomu tak, ze ak vola cislo, ktore nemam v kontaktoch a ktore prelezie filtrami (nebude blokovane, mobil bude zvonit), tak CallFilter ho nebude evidovat.
Mam to zaskrtnute (aktivne).
Ked mi vola nove (nezname) cislo a ja ho nedvihnem, toto cislo zostane v beznych neprijatych hovoroch (aplikacie Hovory) ale zostane zaroven aj v casti Hovory aplikacie CallFilter, kde je k cislu volba "vyzaduje sa akcia" s roznymi moznostami.
Je to ziaduce chovanie? Nemala by ho aplikacia CallFilter ignorovat?

Dakujem pekne, s pozdravom Kamil Vaclav.

P.S. CallFilter je fantasticky <3

Dobrý deň,

ak prichádzajúce číslo nespadá pod žiadne pravidlo a zároveň ešte nie je v komunitnej databáze, Callfilter.app taký hovor prepustí, ale môže sa opýtať, čo s týmto číslom robiť pri ďalšom hovore.

Môžete ho pridať do čierneho alebo bieleho zoznamu. Ak ide o spam, najlepšie je pridať hodnotenie do komunitnej databázy. Potom sa toto číslo začne blokovať aj u ostatných používateľov.

Práve to je hlavný účel tejto otázky. Čím viac spätnej väzby o rôznych číslach získame, tým kvalitnejšie potom blokovanie funguje pre všetkých.

Niektorým používateľom však takéto otázky prekážajú. Preto sme pridali nastavenie, ktoré ich dokáže vypnúť.

Ak máte voľbu „Nepýtať sa na nové čísla“ naozaj zapnutú a aplikácia sa napriek tomu stále pýta, to už nie je správne správanie.

P.S. Ďakujeme, toto poteší viac než ranná káva :)

Back