Czy można wprowadzić możliwość chwilowego zablokowania wszystkich numerów.
Przydatne to może być w przypadku gdy chcemy wyciszyć telefon na jakiś krotki czas (np. narada).
Pozdrawiam
LesWen
Tryb „Nie przeszkadzać” sprawdza się bardzo dobrze w tym zastosowaniu.Dzień dobry,
dziękujemy za sugestię. Do tymczasowego wyciszenia wszystkich połączeń Android ma systemowy tryb „Nie przeszkadzać”, który można szybko włączyć, na przykład na czas spotkania, bez zmieniania ustawień filtrów.
Czy ten tryb z jakiegoś powodu nie sprawdza się w takim zastosowaniu? Jeśli tak, proszę napisać, czego w nim brakuje - pomoże nam to lepiej zrozumieć propozycję.
Tryb „Nie przeszkadzać” sprawdza się bardzo dobrze w tym zastosowaniu.
Moja sugestia dotyczyła propozycji wprowadzenia podobnego trybu bezpośrednio w aplikacji Callfilter
(mój pomysł wziął się z tego, że poprzednio używałem przez długi czas innej aplikacji do blokowania połączeń i w niej była taka opcja, to sprawa przyzwyczajenia, obsługa wszystkiego z jednego miejsca).
Przesiadłem się na Callfilter ponieważ jest to bardzo dobra aplikacja (lepsza od tej której używałem przez wiele lat poprzednio).
Pozdrawiam
LesWen
Callfilter jest niesamowitą aplikacja... szczególnie podoba mi się możliwość tworzenia list w chmurze które mocno rozszerzają możliwości filtrowania... fajne jest także to, że można ustawiać kolejność (priorytety) filtrowania.
Pozdrawiam
LesWen